Kapcsolat / Árajánlat

Árajánlat vagy folyamatban lévő mentéssel kapcsolatban írjon nekünk!

Rólunk mondták

Mi második alkalommal voltunk náluk, bízva szakmai segítségükbe. Mindkét alkalommal korrekt, segítőkész, hozzáállást tapasztaltunk, és ami a legfontosabb az a gyorsaság, és a sikeres megoldás. Mi csak ajánlani tudjuk Őket, nem fognak csalódni. További sikeres munkát kívánunk. Tetszik
Nyerges Annamária
Nagyon kedves és segítőkész csapat. Maximálisan megvoltam elégedve a munkájukkal. Nagyon gyorsan dolgoztak és az ár/értek arány teljesen korrekt volt. Könyvelőként nem kell mondanom hogy mekkora felelősség van rajtunk az adatokat illetően. Hab a tortán, hogy május vége felé adta be a kulcsot a winchesterem. Volt mentésem de az utolsó 2 hónap anyaga a semmibe veszett volna ha nincs a Hungarodata kft csapata. Gyorsak, segítőkészek, kedvesek, precízek és mind ez korrekt áron. Nagyon köszönök mindent, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kovács Antónia
Én pár éve voltam náluk, talán kétszer is. Nagyon szakszerű munkát végeztek, és szerintem az ár is megfelelő volt. Kisebb extra kéréseken sem problémáztak, és nem is volt feláras. Fizikailag sérült merevlemezt pár napos határidőre mentettek le. Az ügyfelekkel türelmesek, megértőek. Maximálisan ajánlani tudom Őket.
Szolnoki Tibor